onsdag 2 juni 2010

KLAR!

Vilken härlig känsla - att "städa" bort kursen...det kan jag göra för nu är jag KLAR! Sista uppgiften är inte bara inlämnad utan också VG-godkänd :)

Min tvåterminspluggplats behövde en städning - det kom fram jättemånga bra saker och ett och ett annat papper som jag har saknat. Rätt mycket godispapper också förstås så dom ska jag smuggla ner i kökssoporna när ingen ser...Jag hoppas mycket på att min digitalkamera kommer fram i det här röjet, för den har varit borta ett tag. Som tur är finns det kamera i mobilen nu för tiden.

Nu kan jag också ta ut segern, inte bara som förra gången; ta ut segern i förskott. Och håll med, visst var det smart att ta ut segern i förskott för då blev det ju tillfälle att ta ut segern ännu en gång = två gånger. Jag har en plan - hoppas på att min firarkompis är ledig för bubbel och snittar i kvällssolen i morgon på min altan.

Och visst var det värt slitet när man väl är klar - 15 hp kvalitets- och verksamhetspoäng - för att inte tala om kunskapen som jag fått ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis. Skall ta en öl till helgen
och tänka på dig.
MVH Sigge

Anonym sa...

Och nu ska vi fira, tralala!
Kram rödtoppen