onsdag 10 februari 2010

Nya tider - nya arbetssätt

Jesper Falkheimers krönika 100209 - DIK

3 kommentarer:

Ulla-Bella min sekreterare sa...

Mycket intressant krönika. Ja, utvecklingen går lyckligtvis framåt. Jag minns en tid när informatörers funktion var att vara informationsspridare. Dessa dagar är förstås förbi - idag förstår alla och envar i organisationer att det är nödvändigt att samtliga tar sitt kommunikationsansvar i organisationen för att den ska överleva och man själv utvecklas. Alla kommunicerar - hit och dit - högt och lågt. Kunskap flödar - tankar byts. Och informatörer stödjer och utvecklar dessa processer - hjälper människor i organisationer att bli ännu bättre att hitta kommunikationsvägar och sätt. Tänk, det är annat det än när jag var ung och knackade på min gamla Halda.

Anonym sa...

Nej men hej på dig Ulla-Bella, undrade just vart du tagit vägen. Förstår att det är mycket att stå i som sekreterare. Kul att du ser att det sker förändringar. Utveckling och förbättring - det är grejor det tycker infoufot

Anonym sa...

Ja, tänk vilka möjligheter dagens moderna kanaler medför för oss nyfikna informatörer. Oavsett vad vi tycker om sociala medier är de här för att stanna och det är hög tid att vi som yrkeskår vågar och vill testa, lyckas, misslyckas för att kunna skapa oss bra förhållningssätt. Kan vi dessutom vara framsynta och coacha andra i att våga använda sociala medier slipper vi gå in i den elektroniska sekreterarfällan.

Informatören