tisdag 3 mars 2009

Somliga straffar Gud nästan med detsamma

Hon sneglar lite på mig och jag ser att hon har något att berätta. Dottern är precis hemkommen från dansträningen, men vet inte riktigt hur hon ska klämma ur sig nyheten.

- Du vet när vi ska ha uppvisning längre fram i vår, börjar hon trevande. Gissa vilken låt vi ska dansa till?

Jag hinner inte börja gissa förrän hon fortsätter:

- Du vet de där tanterna på Melodifestivalen, Lili & Susie, vi ska dansa till en av deras gamla låtar, typ Oh Mama någonting.

Mannen brukar säga: "Det är tur att du har öron annars skulle mungiporna gå runt huvudet på dig" när jag hånflinar så där gigantiskt som bara jag kan.

Det här var en sådan gång när mina öronen hade just den stoppfunktionen.

- He he, menar du, säger jag.

- Ska ni verkligen dansa till en låt av de där GAMLA tanterna, fortsätter jag med dotterns kommentar färskt i minnet från några Melodifestivalslördagar sedan.

- Ja, fortsätter dottern och ser lidande ut. Kompisen undrade efter träningen om hon var konstig som tyckte låten var bra och då sa hela dansgruppen: JA!

Själv ser jag mycket fram emot dansuppvisningen.

Funderar på om jag ska ta och träna in koregrafin till Oh Mama-video och ta och släppa loss armar och ben i bästa publikentusiamen när det blir dags för dotterns uppträdande. De där små skutten och knycken som Lili & Susie gör kan nog till och med jag få till.

Heja Lili & Susie!DansDirreN

3 kommentarer:

Fröken A sa...

Ha, ha - det skulle jag gärna vilja se. Dirren goes Oh mama! Du kan garanterat ta inträde för en sådan uppvisning!

Fröken Isakson sa...

hehe jag kommer precis ihåg stegen. Klev dem fram och tillbaka hemma. Jag kan visa Dirren om hon vill ;). Haha vilken syn!

Götilda sa...

Do it mama!
G