tisdag 25 november 2008

tomten@tomteland.se

"Hej snälla tomten!

Eftersom jag har ätit min gröt varje dá
kan du väl i säcken lägga ett paket jag gärna vill ha.
Det är en mp3-spelare laddad med en favoritbok
som gör mig både glad och klok.

Bästa hälsningar från AnnaPanna"

PS. Du vet väl att du måste ta turen förbi Sälen i år för att lämna mitt paket? Jag skickar en vägbeskrivning via sms när julafton närmar sig. :-)

2 kommentarer:

Tomtefar sa...

Bästa AnnaPanna!
Du har missat en del väsentligheter: det räcker inte med att äta sin gröt - man måste vara snäll också för att få julklappar också. Information som kommit till tomteland från en säker och trovärdig källa (läs förvaltning) säger att det inte alltid varit så i år. Lite mer respekt för de stora tunga källorna (läs förvaltningarna igen då) behövs. Vilket bland annat innebär att du inte ska hitta på nya lustiga namn på de stora viktiga källorna. Som läget ser ut har jag en vett-och-etikett-kurs i julpaketet till dig (och din korridorskompis också förresten).

Anonym sa...

Bästa tomtefar!
Jag har förstått att du har fått din information från en högst osäker och otillförlitlig källa. Du om någon borde vara noggrann när du tar dina beslut eftersom många människor fortfarande tror på den goda tomtens förmåga att urskilja rätt från fel. Antingen har din hörsel eller syn blivit väsentligt sämre sen sist. Det är högst oroande eftersom det kan bidra till att fler än jag blir missförstådda av själva tomten. Du kan själv tänka dig hur samhället kommer att fungera om vi inte ens kan tro på tomten längre. Gå nu hem till din tänkarlya och grunna på hur du på bästa sätt kan reparera förtroendekrisen som nu har uppstått. Ett tips är att du tar din källa hårt i örat.

Bästa hälsningar,
AnnaPanna - som, trots denna felaktiga information fortfarande tror på att rättvisan ska skipas.