lördag 30 augusti 2008

Så här dags om en vecka...


Nu börjar följetongen "Så här dags om en vecka..." här på stadshusbloggen. En berättelse i sju delar om en angenäm nedräkning - åtminstone för nedräknaren.

Som bloggläsare har du valet att strunta i att läsa - värre är det för nedräknarens arbetskamrater. Berättelsen finns nämligen här på bloggen i skrift samt i nedräknarens fikarum i form av tal på samtliga raster under kommande vecka. Ingen ska undkomma - alla ska veta. Kanske blir det semester för alla inblandade veckan därefter ;)

Ungefär så här dags om en vecka sitter jag och min kamrat på tåget till flygplatsen. Vän av stadshusbloggen undrar nu hur det står till: ska verkligen människan ta tåget till flyget?!

Man har väl lärt sig.

Flyget går söndag morgon - tåget går lördag eftermiddag. Det ska funka.

Väl på flygplatsen checkar vi in på hotellet som ligger mellan terminal 4 och 5. Därefter äter vi en god middag för att ta tidig kväll. Frukostbuffén öppnar nämligen 05.00, vilket innebär att vi har beräknat anlända till frukostrestaurangen 04.55 för att säkra de bästa platserna.

Flyget avgår strax efter 07.00 och eftersom vi "bor" på flygplatsen kan vi äta en låååång och riklig frukost. Man vet ju aldrig när det blir mat igen!

Så här dags nästa vecka helt enkelt!

NedräkningsDirreN

Inga kommentarer: