lördag 1 mars 2008

På lull-lull stadiet

Nu är det bara lull-lull kvar i vår köksrenovering. Lull-lull som alla byggprogram kallar kuddar, krokar, gardiner, koppar, fat och drivor med ljuslyktor = alltså allt sånt som inte småbarnsfamiljer kan ha.

Nåväl, fläktutredningen är också kvar och kan knappast anses vara lull-lull. Var ska den sitta? Ska den flyttas ner? Hum, fläkten fyller sin funktion finfint där den är och som Chickenbabe mycket klokt konstaterade häromdagen är fläkten i lagom höjd för de två som mest kommer att stå vid den. Ändå funderar jag på om den borde vara i linje med skåpen...utredningen pågår med ordentlig förstudie, analys och slutligen välavvägt beslut.

Kvar är också att måla strömbrytarna som ska vara i fototapeten. Det är min alldeles egen uppgift som innehåller momentet färginköp. Som i gamla Sovjetunionen kan detta vara ett uppdrag lagt på en femårsplan - jag är inte alltid snabb.

Och titta i våra fina nya lådor! Nu ser vi ju vad vi har! Är det inte fantastiskt?Kvar återstår också att köpa en ny brödrost i samma serie som vattenkokaren och kaffebryggaren. Det står också på lull-lull-listan men inte i femårsplanen.

RenoveringsDirreN

Köksrenoveringen före, under och efter på denna blogg:

Köksrenoveringens alla faser

Jul compact-living

Sakta men osäkert

Ledig i arbete

En spis i hallen

DirreN uppdaterar sitt CV

2 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

ÅHhhhhhhhhhhhh supersnyggt. Chiliväggen blev hur bra som helst. När man ser detta vill man ju ha nytt kök NU. Kram kram

Anonym sa...

Viken make-over! Jättesnyggt. Håller med fröken Isakson om att chiliväggen är jättefräck. Nu väntar jag med spänning på en fikainbjudan. :-)

AnnaPanna