torsdag 4 oktober 2007

Från fest till pest

Hur kan tillvaron ändra sig så mycket på bara några timmar?! Efter en festkväll i stadshuset med mat, dryck (visserligen bara saft men ändå;), tester och upptåg samt trevligt sällskap vaknar alltså PippiDirren några timmar senare med jättejättejätteont i halsen och feber.

Ringer genast Karlsson på taket som säger att han kommer över med kucklimuckmedicin så fort han lurat av lillebror lite godis, eller...är det telefonsamtalet bara ett litet påhitt som Karlsson själv brukar säga eller kanske en feberyra, som Alfons kloka faster skulle ha diagnostiserat det hela. Vem vet, vem vet...

En feberyra är ivarje fall inte den helt fantastiska present som PippiDirren fick på festen - en tavla av Peter Engberg där akvarellens sköna konst är förenad med golfens förträffliga nöje: se under Litografier och "Hål 18 par 1". Snacka om vattenhinder :)

Nu ska PippiDirren kurera sig, med eller utan Karlssons kuckelimuckmedicin, för att anta de nya utmaningar som framtiden har att ge. Allt från nya arbetsuppgifter till 1-års kalas.

PippiDirren

2 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Krya på dig dirren. Hoppas att du är bättre idag =).

Anonym sa...

Krya på er sjuklingar och kom snart tillbaka till jobbet. Det är toooomt utan er hälsar fd cellisen/Annapanna