måndag 3 september 2007

Taskiga vibbar av mobiltelefoner

Det är nått skumt med mig och mobiltelefoner. Nu är jag inne på min tredje krånglande telefon som jag fått lämna in på lagning. Antingen slutar knapparna att funka eller så laddar batteriet ur. Nu har jag fått låna en sliten telefon av dirren och på den funkar knapparna ibland. Och ibland inte. Hav tålamod om jag inte alltid svarar i telefonen. Det är inte mig det är fel på denna gång. Det är telefonen.

Mobilnörden Annapanna

2 kommentarer:

SurDirren sa...

Nåväl, den begagnade telefonen har i varje fall många fina bilder på den ooootroligt söta hunden Sixten, som förresten var hos vetrinären idag för vaccination och som i samband med denna blev upptvingad på vågen och hör och häpna: fick betala 800 kronor för att få höra att han är överviktig!!! Fy, på dig vetrinären - snacka skit om min bästis Sixten på det där sättet. Nu är Dirren arg! Sixten är, som Dirren, en lagom tjock hund (nåväl, Dirren är ju en lagom tjock Dirre) i sina bästa år och inget annat.

Anonym sa...

Stackars Sixten! Hoppas han fick ett extra grisöra att tugga på när han kom hem. ;-)
Nja, fina bilder på Sixten i mobilen...det är snarare grusiga bilder. ;-) För övrigt har dina barn varit flitiga med kameran. Hela släkten är fotad, hi,hi.

Annapanna