torsdag 27 september 2007

Det kom ett brev

...eller egentligen tre roliga brev med posten i går. Det första innehöll entré- och seminariebiljetter till bokmässan som pågår för fullt i Göteborg. Dirren, Annapanna och jag kommer att åka dit över lördag och söndag och förlusta oss bland böcker, författare och spännande föreläsningar. Den femte kvinnan skulle också följt med med hon snurrade till det lite och råkade dubbelboka sig med en resa till Tallinn. Oh well, well. Vi får insupa bokmässan för henne och övriga Malva-medlemmar som inte hade möjlighet att åka med.
Det andra brevet innehöll bröllopsinbjudan till kusinens vigsel i Malmö den 8 december. Som den ordningsmänniska jag är, har jag redan beställt klänning och tågbiljetter. Så det är bara att tacka ja och se framemot en härlig tillställning i december-mörkret.

Sist men inte minst kom ett paket från mormor och morfar innehållandes mormors handvirkade gäst-handukar. Två randiga, svart och vita, handukar till stugan. Jättefina. Tusen tack - den ena är redan upphängd! Vilken lyx att få mormors fina handarbete skickat till sig!

A
-
Kuvertet är från http://www.posten.se/

Inga kommentarer: