söndag 29 juli 2007

Topp tre

När det är sommar och varmt vill man ju gärna ha en kall öl. Här kommer Dirrens topp tre lista:
  • Chimay blå
    Belgien
    En mörk, bärnstensfärgad öl som doftar något bränt med inslag av farinsocker och knäck. Serveras vid cirka 14°C. Passar även till exempelvis ostbricka.
  • Innis & Gunn
    Storbritannien
    En öl slutlagrad på ekfat i hela 77 dagar. Balanserat, fruktigt smakrikt och mellanbeska, citrus och honung och toner av malt. Avnjuts bäst vid 10-12º C.
  • Nils Oscar India Ale
    Sverige
    Karaktärsfullt, mycket humlerikt öl med toner av tropiska frukter. Passar bra till mat och som sällskapsdryck.

SemesterDirren

Fotot på de tre undren är taget med min nya kamera.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skål, dirren!
Äntligen får vi beskåda bilder tagna med din nya kamera, mer sånt till folket. Simma lugnt i bunkern. ;-)

Vik. dirren

Fröken Isakson sa...

Men dirren, du ska väl inte tänka på öl....du ska ju golfa!