tisdag 3 juli 2007

Ännu ett filmtips för regniga semesterdagar

Semestertider kan även betyda regntider och då är filmtips bra att ha i åtanke, eller hur? Här kommer ytterligare ett rykande hett filmtips:

"The Queen" med skådespelarna Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell och Sylvia Syms.
Prinsessan Dianas död skapar spänningarna inom såväl politiken som kungahuset. Gamla intressen och synsätt ställs mot nya där folkets kritik mot drottningen visar sig befogad. Här gör den nytillträdde Tony Blair en stark insats för folket och får en och annan i de kungliga kretsarna att ändra ståndpunkt. En intressant story som visar att den nya och gamla världen inte alltid klarar av att mötas utan att konflikter uppstår. Betyg: 3 guldstjärnor.

Filmrecensenten Annapanna
Bild: moviezine.se

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med Annapanna. Tre guldstjärnor för Helen Mirrens prestation - lika bra som alltid. En bra film oavsett om man är royalist elelr politiskt intresserad.
Själv gillar jag dansk film och vill ge er två tips. "Efter bröllopet" och "Direktoren for det hele". Vet inte om de finns på hyr-DVD än men de är väl värda att vänta på. Ja, inte för Dirren forstås - som väl bara glor på "Den ofrivillige golfaren" om och om igen.

Sen vill jag till sist ge högsta betyg dvs fem röda smultron till er roliga och välgjorda blogg!
//Anonym i korridoren

Dirren nu hemma från ranchen sa...

"Den ofrivillige golfaren" har märkligt nog inte fått några Oscarsstatyeter.

Nästa film på listan är "Tin Cup" som även det ska vara en bra "golfare". Andra bra golffilmtips mottages vänligen men bestämt.

A sa...

Anonym i korridoren: Tack för filmtipsen och för betyget om bloggen. Själv är jag nyfiken på dig...misstänker att du befinner dig i en korridor i ett riktig stadshus. Roligt att du hittade till det virtuella stadshuset.

Anonym sa...

Anonym i korridoren: kul att du också gillade The Queen. Håller med om att dansk film är suverän och ska lägga dina tips på minnet.

Tack och bock för berömmet och besök oss gärna igen. :-)

Annapanna