lördag 30 juni 2007

Shoppingförbud

Idag kom den bistra kamrern fram hos sambon och med rynkad panna meddelade han att lilla jag har shoppingförbud i en månad från och med nu.
Kamrern har nämligen gått igenom kvittohögen från den senaste månaden och såg av någon märklig anledning att lilla jag har haft stora spenderbyxorna på mig. Jag förstår ingenting och är oskyldig som ett fromt lamm.

Suck, hur ska jag överleva juli? Goda råd önskas.

Annapanna

6 kommentarer:

Dirren sa...

Tips från Dirren: Du kan jobba mycket så att du varken har tid eller ork att shoppa. Samtidigt kan din trevliga cellkompis flexa ut ofta och tidigt för att spela golf. Nytta och nöje förenat, helt enkelt.

Anonym sa...

Inget oväntat tips från golfnörden dirren.

Med tanke på att du snart lämnar cellen är det du som bör arbeta hårt för ditt ryktes skull. ;-)

Annapanna

A sa...

Ja, det beror på vad förbudet omfattar. Reorna pågår så det går väl att göra ett och annat fynd till bra pris, annars är loppisar att rekommendera. Vad gäller mat - kan man ju alltid bjuda in sig till vänner och familj, så är middagen kirrad.

Anonym sa...

A: alla goda råd äro tre, tack.
Middagstipset tänker jag nog slå till på redan kommande helg. :-)
Däremot får jag nog ta det lite piano med reorna som för min del brukar bli dyrreor eftersom det finns så mycket att shoppa. :-O

AP

Anonym sa...

Vi behöver natt chaufförer på taxi Stockholm, så du är så välkommen..

Anonym sa...

Ha, ha! Jag tror jag vet vem som döljer sig bakom det sista inlägget. :-) Kul att du fortfarande läser bloggen. Det där med nattaxi är nog inget för en blyg viol som mig. :-)

Ha det!

Annapanna