måndag 25 juni 2007

Regn, päron och en trött Kalle Katt

Ja, då har det varit midsommar igen. Denna firade jag och sambon på tu man hand på landet. På midsommarafton besökte vi Sörmlandsgården på Djurgården. Dans kring midsommarstången och kaffe med hembakat. Trevligt. Vädret var inte så bra. Ganska grått och lite regnstänkt. På kvällen grillade vi men satt inne och åt. På midsommardagen vaknade vi 07:30 av en jamande Kalle Katt. Efter lite gull parkerade han sig framför brasan och somnade. Ganska skönt att för en gång skull känna sig pigg och stark dagen efter midsommarafton. Det var nog snarare Kalle som verkade vara lite bakis eftersom han inte lämnade sin sovplats förrän halv åtta på kvällen. Hur som helst, blev det frukost på sängen lyssnandes till Ring så spelar vi.

I går blev det en tur till Björndammen och den lilla vackra kaffestugan. Mysig fika intill skön. Och sedan kom den! Solen! Härligt! På eftermiddagen kunde vi äntligen inviga den nya altanen som sambon färdigställt.

Och så päronet. Detta smycke med ett vitt päron med guldlöv från Pilgrim fick jag av min älskling på midsommarafton. Dessutom hade han köpt en plåtkatt till altanen. En bättre sambon kan man inte ha!

En bortskämd Junior

Bilden är från http://www.jewel.se/

Inga kommentarer: