söndag 10 juni 2007

Pay and play

Idag har Dirren och familjen premiärspelat på en pay-and-play bana. Ja, för familjemedlemmarna var det premiärspel på bana överhuvudtaget. Den lilla fina pay-and-play banan har tre hål - som man får gå tre gånger om man så vill.

Eftersom vi misstänkte att det skulle bli +115 grader varmt, vilket det också har varit under dagen, gav vi oss av tidigt på morgonen och var ute på banan ungefär vid 9.30 tiden. Vi hade ställt in oss på att gå en gång runt banan och det var precis lagom då golfspelare idag blev kokta under den heta solen.

Och familjen är frälsta...om de inte redan var det. Sonens kommentar om det nyvunna intresset är: Mamma, varför kom du inte på det här med golf tidigare?

GolfDirren
Bilden från den fina golfbanan, där någon elak golfbanearbetare lagt en bunker precis brevid green, är hämtad från www.freefoto.com

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

låter lovely! Man kanske ska prova nån gång?!

sa sa...

sa och hustru med nevö har också besökt en pay-and-play-bana. Den hade 18 hål, så det fick räcka med ett varv. 29 poäng var sa nöjd med, särskilt med tanke på värmen.

Anonym sa...

Är det abstinensvarning nu, Dirren? Jag tänker på din stundande semester som ska intas vid poolkanten, eller har du spanat in golfläget på Cypern?
:-)

Annapanna