tisdag 29 maj 2007

Jag är inte direktör och inte du heller

I fredags var Dirren ute och svängde sina lurviga (ja, de är lite lätt lurviga då Dirren inte ägnar sig åt sådant trams som att stajla dem). Malvas egen Dirre var nämligen VIP-inbjuden till en av stadens krogar för att åtnjuta snacks, dryck och live-musik.

Som ni förstår kommer Dirren särskilt bra överens med andra som inte har riktigt klart för sig vem de är...eller har klart för sig vem de är men låtsas att de är någon annan...eller låtsas att de är någon annan och medger det tydligt...hum.

Bandet som spelade har det eminenta namnet "Jag är inte Magnus Uggla och inte vi heller band". Då Dirren är kamrat med sångaren som självfallet inte är Magnus Uggla men "mer lika Magnus Uggla än han själv" hade naturligtvis bästa Dirren en VIP-biljett sig reserverad och efter mycket letande i den enorma hög av VIP-inbjudningar som en Dirre har, tog alltså Dirren sin lilla lapp och knallade ner fredagkväll.

Bästa Dirrar är trötta efter en hård vecka med många svåra och komplicerade beslut fattade bakom sig, representationsluncher och långdragna möten. Därför blev Dirren lätt pumsig tidigt på kvällen och hann tyvärr bara se bästa bandet uppträda en kort stund innan Dirren var tvungen att gå hem och natti natta sig.

Dirren har lyckligtvis sett bandet tidigare och kan verkligen rekommendera det i alla möjliga festliga sammanhang - ni hittar det på www.bokainteuggla.nu

Dirren

Fotograf till bilden ovan är Dirrens bästa dotter

1 kommentar:

Anonym sa...

Senior och J bangade evenemanget i år, men har lovat Stickan att dyka upp på nästa spektakel.

Senior A.