måndag 7 maj 2007

Helgrapport

Ja, då har ännu en helg passerat i ett rasande tempo. Lördagen spenderade jag med att börja skriva på inlämningsuppgift nr 3 som är en kamratuppgift. Dvs man byter sin uppgift nr 2 med en annan student, för att kommentera den och lämna synpunkter på innehåll och struktur i den andres uppgift. Sambon var hos sin mamma för att hjälpa till att röja lite. På eftermiddagen grillade vi och för första gången kunde vi sitta ute och äta. Härligt att njuta av solstrålarna!

På söndagen var det en väldig köksaktivitet. Kökskåpen med luckor och knoppar är nu på plats. Det platsbyggda skåpet har blivit inklätt i pärlspont. Den massiva bänkskivan i ek är tillsågad. De flesta köksattiraljerna och köksporslinet diskat och provisoriskt insatt i de nya skåpen. Men än återstår det många moment: golvet ska oljas, kakel ska sätts upp, det platsbyggda skåpet och dörrarna ska målas. Kylskåp och spis ska ställas tillbaka på sina platser. Fönsterbrädor och fönsterfogar ska tillverkas och målas. Sen ska lister och fönsterfoder upp, osv. Men hur som helst ser det ut som ett nytt kök börjar ta form. Och det kommer att bli mycket bättre än vi föreställt oss och det är jätteroligt.

Kalle Katt dök upp vid 23-tiden på lördagskvällen och höll oss sällskap medan vi lyssnade på Stadshotellet. Han verkade pigg och glad med ett gäng fästingar som vanligt runt halsen. På natten när vi inte var lika pigga som han, satt han utanför sovrummsdörren och jamade i protest. Vid 7-tiden gick sambon till slut och kelade med honom och gav honom lite godis så att han höll sig lugn! Nu får Kalle Katt i fortsättningen förpassas till köket om han ska vara inne på nätterna, eftersom sambon och jag är inga nattdjur som kan roa katten om natten.

På jobbet håller jag och mina två kollegor på att förbereda oss inför domstolsförhandlingen i Luleå nästa vecka. Det ska bli spännande och se hur det går. Vi flyger redan på söndagen så att vi hinner förbereda oss och de externa ombuden innan måndagmorgon.

Junior A

Inga kommentarer: