söndag 13 maj 2007

Dirren besöker Chefen

Idag har direktörsfamiljen varit på utomkommunbesök hos morbror med fru och barn - barnet även kallad Chefen. Chefen är en 7 månaders alldeles underbar liten pojke som har satt upp ett helt nytt reglemente för sina föräldrar och av den anledningen fått smeknamnet Chefen. Riktigt små barn tenderar att göra det.

Direktörsfamiljen träffar Chefen med alldeles för långa intervall - Chefen ändrar personlighet och storlek i en himla fart. Nu har Chefen börjat träna på att förflytta sig. En del bebisar gör det genom att krypa - Chefen gör det genom att ligga böjd som ett gungstolsunderrede och med någonslags simteknik försöka ta sig framåt - vilket i 99 fall av 100 gör att Chefen förflyttar sig bakåt. Av förstålig anledning kan Chefen bli lite sur och kinkig...

Undertecknad fick också prova på att mata Chefen med stroganoff-puré. Chefen gillar stroganoff-puré men har inte riktigt fått in ättekniken. Rätt mycket av purén hamnade på andra ställen i ansiktet, nåväl snarare hela huvudet, än avsett. Chefen hade till och med torkad puré kvar i örat när Dirrefamiljen till slut var tvungna att bege sig tillbaka till sin hemkommun.

Dirren

1 kommentar:

Dirrens bästa helt underbara väl uppfostrade dotter :) sa...

Haha, jag undrar allt om morbror kommer i håg när han sa (alltså innan han fått Chfen) - men barn är väll minst lika lätta att uppfostra som hundar ! Haha, du lär nog ångra att du sa ;)
Älskar dej Chefen! <3