onsdag 18 april 2007

Dirren - starkt misstänkt i brottsutredning

Det vet ju alla att direktörer inte har rent mjöl i påsen. Vad direktörer i allmänhet har i påsen är okänt - att Malva-Dirren mest har godis och golfbollar är ökänt!

Hursomhelst: idag på lunchen blev Dirren delgiven misstanke i en brottsutredningen. Brottet har skett någon gång mellan fredagen den 13:onde och måndagen den 16:onde tidig morgon. En tjänsteman har haft intrång på sitt arbetsrum och dator samt telefon har blivit utsatt för manipulation. Ännu ett objekt har förflyttats ur ordinarie position till en mer dold plats i rummet. Alltså ännu ett tråkigt och ouppklarat brott på avdelningen där oskyldiga tjänstemän får stå som offer för förvirrade själars syn på rätt och fel, en degradering i mänskligt beteende och ett utslag av total gränslöshet.

Som ni förstår är denna Dirre helt oskyldig. För det första har Dirren ingen tid att utföra brott på: Dirren måste blogga och golfa! För det andra: Dirren har väldigt hög moral och ser sig själv som ordningens förlängda arm. Möjligen kunde Dirren med sina meriter och kunskaper bli RikspolisDirre om det bara var så.

Dirren

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och hur lyder domen undrar praktikanten?

Junior A sa...

Jag misstänker vilken personen är som blivit utsatt, och frågan är då om det är en brott eller en allmosa personen blivit" drabbad av". Det behövs nämligen lite oförutsett bus i vardagen...för alla och en var!

Rikspolis absolut - det kan vara din nya karriär!

Anonym sa...

Straffet - du kära medbrottsling - är att få höra den återkommande frågan om huruvida undertecknad är skyldig i all oändlighet (eller åtminstone till den 10 maj) av en helt outtröttlig utsatt-för-brott-tjänsteman.
På rent polisspråk skulle vi jämföra detta straff med livstid i Kumlabunkern.

Dirren

Anonym sa...

för att golfningen ska lite bättre kommer det snart ngt till dirren på s-huset