lördag 10 mars 2007

Still young and beauty

Fotot: Senior A och bordskavaljer i 20-års åldern.

Ifredagskväll fick tre av Malvamedlemmarna uppleva sin tid som ung och oförstörd igen. Vi fick uppleva den ljuva tiden som 20-åringar då livet låg framför oss och allt var möjligt.

Som junior tidigare har skrivit vankades det förvaltningsfest och temat var 60,70, 80 och 90-tal då vi var unga och attraktiva,
ha,ha. Som gammal tunabo var det en häftig uppelvelse att återigen få beträda golvet på hjärter ess/Parken Zoo som jag har många fina minnen (och en annan minneslucka ifrån, ups).

Konceptet genom kvällen var just musik och uppvelser från dessa årtionden och det var verkligen lyckat, alla blev som unga och galna igen, eller hur junior och V? :-) Till detta bjöds det på en läcker buffé som bland annat innehöll lax, moZzarellasallad, potatisgratäng, fläsfilé, snittar, räkcocktail med mera.

Vi fick tävla mot varandra i musikfrågesport, sångkunskaper, dansuppvisningar och inte minst karokee för de som vågade. (Junior och senior har nu gjort sig berömda som tonårsvrålarna till "Hallå hela pressen". )

Stort tack till festkommittén som hade knåpat ihop denna hejdundrande fest.
(Huvudvärk idag? ;-))
Senior A


1 kommentar:

Junior A sa...

Ja, både huvudvärk och lite ångest över "Hallå hela pressen". Men vad gör väl det om hundra år? Skitskoj var det och en riktigt lyckad kväll.