fredag 23 mars 2007

Kaosveckan blev bra till slut

Den här veckan har bestått av många brandkårsutryckningar, otydliga uppdrag, ilska, missförstånd, tårar, frustration och ett och annat skratt (tro´t eller ej).

Efters regn kommer solsken heter det ju i visan, eller liknande... och faktiskt så fick både jag och MO bekräftelse idag på att våra tjänster och engagemang lönar sig. Vi blev tackade fem gånger! av höga hönset för att vi tog tag i en situation som hade spårat ur helt och hållet. Plötsligt kändes luften mycket lättare att andas och jag tror till och med jag fick MO att känna sig ganska nöjd när hon traskade hem idag, stämmer?

Nu laddar jag batterierna och idéerna inför nästa vecka som SKA bli en bra vecka med mycket bus, skratt, god mat och en och annan arbetsinsats...om andan faller på. ;-)

GOD HELG!

2 kommentarer:

Dirren sa...

Senior A har rätt - veckan har bestått av allt det där. Senior A och undertecknad sträcker på oss för att vi har varit delaktiga i att lösa situationen med ett kreativt förslag.

Nästa vecka blir vi tre snygga, intelligenta och urtrevliga kommuntjänstekvinnor jobbandes i ett coh samma rum. Det innebär 3*bus, 3*skratt och en sjujävla massa effektiva arbetsinsatser.

För stadshuset in i framtiden!

Junior A sa...

5 tack på en och samma dag! Har ni drömt eller?